Camper huren Namibië

Travelnauts

Een onvergetelijke reis door woestijngebieden, ruige kusten en natuurlijk langs verschillende safari mogelijkheden. Samen met de kinderen op avontuur in een 4x4 camper met tent op het dank. Travelnauts is dé expert in verre gezinsreizen en voorziet u van de beste 4x4 camper, de mooiste routes en vele kindvriendelijke tips en excursies voor onderweg.

bekijk alle reizen van Travelnauts Best geboekte reizen

WRC Reizen

Ontdek Namibië per camper met een camperreis van WRC Reizen. U vliegt op hoofdstad Windhoek en verkent daarna drie weken lang de prachtige natuur en de schitterende wildparken van Namibië met uw eigen camper. In samenwerking met camperbedrijven BOBO Campers en Britz Campers bieden wij aantrekkelijke camperreizen door Namibië aan.

Travelhome

Uitgestrekte zandwoestijnen, een uiterst vriendelijke lokale bevolking en de meest prachtige dieren… in Namibië vind je het allemaal. Door een camper te huren kun je het land in je eigen tempo ontdekken en slaap je op de mooiste plekjes, midden in de natuur. Bekijk de website van Travelhome voor de uitgebreide mogelijkheden, of vraag een van onze medewerkers om reisadvies.

Afrika Online

Huur een 2, 4, of 6-persoon camper via Afrika Online en zoek het avontuur op in Namibië. U kunt ervoor kiezen om uw reis zelf te plannen of dat aan ons overlaten. We bieden een aantal kant en klare rondreizen door Namibië per camper aan. We zoeken en boeken dan alvast de beste campings voor u in Namibië en stippelen een mooie route voor u uit.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Gambia kenner
Reis van de maand
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius - va € 2583
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

22-daagse individuele rondreis Zuid-Afrika

  • Ontdek de ruige schoonheid van de Drakensbergen
  • Strandverlenging op het tropische eiland Mauritius
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Botswana kenner