Like ons op Facebook

Specialisten Namibië

Riksja Namibië & Botswana

Wildspotten in Etosha, kennismaken met de Himba of de zon achter de duinen van de Sossusvlei zien zakken: na een rondreis door Namibië kom je terug met een rugzak aan herinneringen. Wij zijn op zoek gegaan naar de speciale slaapplekken en activiteiten, waar je het land echt proeft en delen graag onze tips met je! Hier alvast één: combineer het land met Botswana. Onvergetelijk!

bekijk alle reizen van Riksja Namibië & Botswana Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Joseph, onze lokale reisexpert in Namibië. Samen stel je je eigen reis op maat samen. Ook ter plaatse staat persoonlijk contact voorop. Je reist persoonlijk en duurzaam. Door rechtstreeks te boeken bij een lokale organisatie komt er bovendien meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een unieke reiservaring.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Djoser

Haal alles uit je vakantie in Namibië met Djoser. Wij combineren het beste van twee werelden,  de voordelen van een goed georganiseerde groepsreis én individuele vrijheid, om een onvergetelijke rondreis door Namibië te organiseren. Onze reizen zijn voor iedereen die houdt van avontuurlijke en actieve reizen en nieuwsgierig is naar de wereld. Reis je mee naar Namibië?

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Met een aanbod van meer dan 300 verre rondreizen, heeft FOX voor elke reiswens een passende reis. Wij verzorgen individuele rondreizen en groepsreizen naar Namibië. Wij nemen je mee naar het hart van de bestemming en laten je Namibië’s mooiste bezienswaardigheden zien: de rode duinen van de Sossusvlei, de Namibwoestijn, het Etosha National Park en nog veel meer!

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Vergeet u uw fotocamera niet? Die gaat u namelijk veel gebruiken tijdens uw rondreis door Namibië want het natuurschoon in dit land spreekt enorm tot de verbeelding. Reis met NRV naar Namibië en bewonder de rode duinen van de Sossusvlei, de witte kalkvlaktes van de Deadvlei en de wilde dieren van het Etosha National Park. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Van avontuurlijke autorondreizen en groepsreizen tot individuele maatreizen. NBBS Reizen biedt een ruim en flexibel aanbod aan vakanties naar Namibië. Al onze reizen zijn naar eigen wens aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U heeft een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in reizen naar Namibië en samen met u uw ideale reis en route uitstippelt.

Travel Active

Travel Active is dé specialist van Nederland op het gebied van culturele uitwisselingen. Leer met Travel Active de natuur en cultuur van Namibië kennen! Bij Travel Active kun je deelnemen aan het Desert Elephant Project, waarbij je back to the basic de wildernis in gaat om olifanten te spotten. Te gek voor de echte avonturier! Kijk op de site voor het aanbod aan Namibië reizen.

Vamonos Travels

Vamonos Travels is sinds 1991 actief als specialist op het gebied van verre reizen. We zijn destijds begonnen als aanbieder van rondreizen naar Zuid-Amerika, maar hebben onze grenzen als snel verlegd. Tegenwoordig reis je ook naar Namibië met Vamonos Travels. Bekijk onze website voor ons uitgebreide aanbod. Zit jouw ideale vakantie er niet tussen? Geen probleem! Maatwerk is onze kracht, dus neem vooral contact met ons op! 

Jambo Safari Club

Ga op safari naar Namibië met Jambo Safari Club. Zoals onze naam al verklapt, zijn wij gespecialiseerd in safari reizen naar Afrika. Onze rondreizen nemen u mee de natuur van Namibië in en laten u de mooiste bezienswaardigheden van het land zien. Indien u dat wenst, kunnen wij onze reizen volledig voor u op maat maken en afstemmen op uw persoonlijke reiswensen.

bekijk alle reizen van Jambo Safari Club Best geboekte reizen

Sawadee

Dankzij ons brede reisaanbod vind je bij Sawadee altijd een reis die aansluit bij je wensen. Zo kun je kiezen voor een kampeervakantie naar Namibië of een wat luxere rondreis waarbij je overnacht in comfortabele lodges en hotels. Wil je meer zien dan alleen Namibië? Ook dat is mogelijk. Maak bijvoorbeeld een roadtrip van Kaapstad naar de Victoria Falls met een stop in Namibië. Bekijk ons aanbod online of informeer bij onze reisspecialisten!

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Afrika Online

Wil je een mooie rondreis maken naar Namibië, dan moet je bij Afrika Online zijn. Wij hebben ruim 17 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in reizen naar Afrika. Ons ervaren en deskundige team heeft een passie voor het Afrikaanse continent die ze graag met u deelt. Wij bieden een persoonlijke benadering waarbij uw eigen reiswensen centraal staan.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

Tico Reizen

Tico heeft diverse prachtige Namibië reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze reizen door Namibië en zijn unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Wij maken graag voor u uw reis geheel op maat, exact zoals u het wenst.

Van Verre Reizen

Als Namibië specialist kun je bij Van Verre reizen jouw reis tot in de details regelen. Onze landendeskundigen kennen het land bij uitstek en helpen je graag om jouw reis naar Namibië tot in te puntjes te regelen. Zij kennen de details en vullen jouw reis aan met leuke tips. Koppel de diverse bouwstenen en rondreizen aan elkaar en pas deze eventueel aan daar waar je dat graag wilt. Zo ontstaat jouw eigen Namibië reis.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Namibië kenner
Reis van de maand
Single groepsreis Puur Zuid-Afrika - va € 2049
Single groepsreis Puur Zuid-Afrika

Maak op ontspannen wijze kennis met de natuur en cultuur van Zuid-Afrika

  • Geniet van het uitzicht op de Tafelberg en zie de oceanen samenkomen bij Kaap de Goede Hoop
  • Hoor het indrukwekkende verhaal achter Robbeneiland
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Madagaskar kenner