Like ons op Facebook

Specialisten Namibië

Namibië & Botswana online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren. Reis met een huurauto of in een klein gezelschap dwars door het ruige en onbedorven landschap van Namibië en Botswana. Bij Namibië & Botswana online slaap je in bijzondere accommodaties zoals een sfeervolle bushcottages, typische safari lodge of onder de sterren in je eigen tent. Voor advies kun je bij onze ervaren reisspecialisten terecht.

bekijk alle reizen van Namibië & Botswana online Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Joseph, onze lokale reisexpert in Namibië. Samen stel je je eigen reis op maat samen. Ook ter plaatse staat persoonlijk contact voorop. Je reist persoonlijk en duurzaam. Door rechtstreeks te boeken bij een lokale organisatie komt er bovendien meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een unieke reiservaring.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Djoser

Haal alles uit je vakantie in Namibië met Djoser. Wij combineren het beste van twee werelden,  de voordelen van een goed georganiseerde groepsreis én individuele vrijheid, om een onvergetelijke rondreis door Namibië te organiseren. Onze reizen zijn voor iedereen die houdt van avontuurlijke en actieve reizen en nieuwsgierig is naar de wereld. Reis je mee naar Namibië?

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Namibië. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Vergeet u uw fotocamera niet? Die gaat u namelijk veel gebruiken tijdens uw rondreis door Namibië want het natuurschoon in dit land spreekt enorm tot de verbeelding. Reis met NRV naar Namibië en bewonder de rode duinen van de Sossusvlei, de witte kalkvlaktes van de Deadvlei en de wilde dieren van het Etosha National Park. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Van avontuurlijke autorondreizen en groepsreizen tot individuele maatreizen. NBBS Reizen biedt een ruim en flexibel aanbod aan vakanties naar Namibië. Al onze reizen zijn naar eigen wens aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U heeft een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in reizen naar Namibië en samen met u uw ideale reis en route uitstippelt.

Jambo Safari Club

Jambo Safari Club organiseert al vele jaren self drive reizen naar Namibië. Onze uitgebreide kennis en expertise staan ervoor garant dat u een reis zult maken die u een leven lang bij zal blijven. Onze kennis en uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding hebben ervoor gezorgd dat vele reizigers kennis hebben kunnen maken met de uitgestrektheid en prachtige natuurschoon van het fascinerende Namibië. Op onze website en in onze brochure vindt u een uitgebreid aanbod van reizen, maar wij stellen met alle plezier een maatwerkreis voor u samen.

Afrika Online

AFRIKA ONLINE, sinds 1998 dé Afrika specialist. Avontuurlijk, cultuur, actief, golf, strand, wijn & culinaire, auto, camper, groepsrondreizen, (overland) safari’s, cruises en nog veel meer. AFRIKA ONLINE biedt u de mogelijkheid die droomvakantie te maken naar Namibië met uw reiswensen als uitgangspunt, op maat en voor elk budget. Bezoek onze website voor meer informatie en voorbeeld reizen.

bekijk alle reizen van Afrika Online Best geboekte reizen

Sawadee

Dankzij ons brede reisaanbod vind je bij Sawadee altijd een reis die aansluit bij je wensen. Zo kun je kiezen voor een kampeervakantie naar Namibië of een wat luxere rondreis waarbij je overnacht in comfortabele lodges en hotels. Wil je meer zien dan alleen Namibië? Ook dat is mogelijk. Maak bijvoorbeeld een roadtrip van Kaapstad naar de Victoria Falls met een stop in Namibië. Bekijk ons aanbod online of informeer bij onze reisspecialisten!

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Travel Active

Al 25 jaar is Travel Active dé vrijwilligerswerk specialist in Afrika. In Namibië kun jij op je eigen manier een steentje bijdragen, daar waar de hulp zo hard nodig is. Na een uitgebreide voorbereiding kun je gaan helpen op één of meer fantastische Wildlife projecten. Bekijk de verschillende projecten op de website en vraag de brochure gratis.

Vamonos Travels

Sinds 1991 organiseren wij reizen naar verre bestemmingen. We hebben dan ook veel ervaring in het organiseren van rondreizen en reizen op maat naar Namibië. Regelmatig trekken we er op uit, zowel voor werk als vakantie, waarbij we veel inspiratie op doen en met bergen nieuwe ideeën terugkomen. Deze ideeën én onze ervaring vind je terug in ons reisaanbod.

PANGEA Travel

PANGEA Travel is sinds 2003 actief en heeft in de afgelopen jaren veel reizigers een onvergetelijke vakantie naar Namibië bezorgd. Wij bieden geen standaardreizen aan, maar kiezen in plaats daarvan voor een persoonlijke benadering. Elke reis is bij ons uniek en afgestemd op de wensen en het budget van de individuele reiziger.

Tico Reizen

Tico Reis Consult organiseert individuele reizen naar Namibië. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van maatwerkreizen voor individuele reizigers. Dit betekent dat alle reizen die Tico aanbiedt speciaal voor u worden bedacht en samengesteld. Onze reizen zijn nooit standaard, maar volledig gebaseerd op uw wensen en voorkeuren.

Sabi Safari

Als Namibië specialist kun je bij Sabi Safari jouw reis tot in de details regelen. Onze landendeskundigen kennen het land bij uitstek en helpen je graag om jouw reis naar Namibië tot in te puntjes te regelen. Zij kennen de details en vullen jouw reis aan met leuke tips. Koppel de diverse bouwstenen en rondreizen aan elkaar en pas deze eventueel aan daar waar je dat graag wilt. Zo ontstaat jouw eigen Namibië reis.

bekijk alle reizen van Sabi Safari Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Madagaskar kenner
Reis van de maand
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio - va € 1927
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio

Een individuele rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reiservaring

  • U bezoekt o.a. Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, Oudtshoorn en de Wijnlregio van Stellenbosch
  • De sterrenhemel in de Karoo is een sprankelend spektakel!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner