Goedkoop bellen & Internet Zambia

Goedkoop bellen & Internet Zambia

Hoe kan ik goedkoop bellen in Zambia?

In Zambia is bellen duurder dan in buurlanden als Botswana. Toch koop je voor zo'n zes of zeven euro vaak al wel een simkaart met een beetje beltegoed.

Bel met je mobiel liever niet naar huis. Dat gaat je klauwen met geld kosten. Via Skype kun je veel goedkoper bellen over lange afstand, al moet je dan wel een plek vinden met goed internet.

Waar koop ik een simkaart in Zambia?

Zambia barst van de kleine belwinkeltjes, vaak op het oog niet meer dan een vervallen markkraampje. Bijna altijd hebben ze wel een simkaart in de aanbieden. Zorg er echter wel voor dat je niet te veel betaald. Probeer altijd af te dingen.

Waar kan ik goedkoop internetten in Zambia?

Zambia is niet het minst ontwikkelde land op het gebied van internet. Al zijn de verschillen binnen het land groot. Wil je grote bestanden versturen of uitgebreid kletsen op Skype, dan zijn vooral de internetcafés in Lusaka en Livingstone aan te raden. Relatief goedkoop en relatief snel. Maar onthoud wel: alles in Zambia is relatief, tenzij je buitengewoon veel geluk hebt.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Zambia

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner
Sponsors