Ambassade & Consulaat Zambia

Ambassade & Consulaat Zambia

Waar vind je een ambassade van Zambia in Nederland?

Zambia heeft geen ambassade in Nederland. Wel is er één in Brussel. Adres: Avenue Molière 469. Postcode: 1050 te Brussel. Telefoon: 0032-2-3435649. Fax: 00-322/3474333.

Waar vind je een consulaat van Zambia in Nederland?

Er is evenmin een consulaat van Zambia in Nederland. Voor al je vragen en verzoeken dien je je dus te wenden tot de ambassade in Brussel.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Zambia?

Nederland heeft een ambassade in Zambia, op het adres: United Nations Avenue, plot 5208, in hoofdstad Lusaka. Je kunt bellen naar 00260-211253819 en faxen naar 00260-211253733. E-mail: lus@minbuza.nl.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Zambia

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Swaziland kenner
Sponsors