Goedkoop bellen & Internet Tanzania

Goedkoop bellen & Internet Tanzania

Hoe kan ik goedkoop bellen in Tanzania?

Voor een paar euro koop je in Tanzania al een simkaart. Beltegoed is niet erg goedkoop. Toch blijft mobiel bellen de handigste en goedkoopste beloptie in het land.

Veel telefooncellen vind je niet op het platteland. Al is er meestal wel een gemeenschapstelefoon te vinden als je er echt één nodig hebt.

Waar koop ik een simkaart in Tanzania?

Tanzania barst van de kleine winkeltjes en kraampjes. Bijna altijd hebben die wel een simkaart in de aanbieding. Ook kun je er meestal wel één regelen bij de beltegoed verkoper op straat.

Waar kan ik goedkoop internetten in Tanzania?

Internet en e-mail zijn in Tanzania niet onbekend. Toch is de verbinding zeker niet altijd even snel en betrouwbaar. ICT-ontwikkeling gaat echter snel in Tanzania, vooral langs de kust, in het noorden en de steden.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Tanzania

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Afrika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Tanzania kenner
Sponsors